Hvordan kjøpe biler hos forhandler stressfri

Hver gang jeg har tenkt å kjøpe en ny bil, er det første jeg gjør for å være sikker på at jeg har gjort leksene mine. Rundt en måned før du forplikter avtalen og kjøper den nye bilen, starter jeg det med å se på biler. Vanligvis går jeg til en forhandler og bestemmer hva jeg ser etter i bilen min. Jeg er rett frem med forhandleren som forteller ham at jeg bare ser. Jeg er ikke klar til å kjøpe den bilen på dette punktet, og så vil jeg ikke lede forhandleren på å få håpet hans oppe. Også du kan se gjennom avisen for å få et bilde av gode kjøp bilforhandlere tilbyr. Hoveddelen av tiden, de tilbyr et begrenset antall for en bestemt bil. Jeg har aldri vært i stand til å kunne kjøpe den bilen som er oppført, (den er allerede utsolgt, men selvfølgelig er det en annen samme for noen få tusen dollar mer). Og vær alltid forsiktig hvis forhandleren tilbyr deg en garantert innsatsbeløp uansett hva vilkårene for din handel ser ut i det øyeblikket. Hvis du blir lagt tilbake og ikke forsiktig på dette punktet, kan du betale for den feilen.

Viktig er at jeg er en veldig travel person, og jeg har egentlig ikke tid til å sitte i den forhandleren. Jeg har en fantastisk kredittvurdering, så jeg trenger egentlig ikke dem, men de trenger meg.

Handlingsplanen jeg opprettet for å kjøpe en ny bil er:

  1. Først bør du finne merke og modell med alle alternativene du vil bli inkludert.
  2. Da er det bra å velge tre eller fire konkurrerende forhandlere.
  3. Etter at jeg tar min virksomhet til bilforretningen med serienummer på bilen jeg vil kjøpe på baksiden av den. Jeg overlater det til salgssjefen og forteller ham at jeg har 3 eller 4 andre bud. Og jeg vil gjerne ha en pris tilbake til i morgen. Jeg bruker ikke tiden med ham og forteller ham at jeg er veldig opptatt. Jeg er den som kjøper bilen, husk at jeg bestemmer hvordan jeg vil gjøre forretninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *